Kalusto

 

        

 

Tässä luxus-varusteltu Sprinter käyttöösi. Varustelistalta löytyy kesähelteitä varten erillinen ilmastointi auton etuosaa ja matkustamoa varten. Talvisin kovimmatkaan pakkaset eivät haittaa, siitä pitää huolen kaksi erillistä polttoainekäyttöistä lämmitintä, sekä kennopuhallin auton takaosassa. Pyörätuolien kiinnittämisestä huolehtivat itsekiristävät Q'Straint pikalukot. Pidemmillä matkoilla on mahdollista seurata joko TV-lähetyksiä, tai katsella elokuvia DVD-soittimella. Matkustusmukavuutta lisää istumamukavuudeltaan hyvät nahkapäällysteiset istuimet.

Nyt on käytössäsi lisäksi porraskiipijä, jolla hissittömien porraskäytävien raput hoituvat vaivatta. Paareina TRAFI:n uusien määräysten mukaiset PENSI-paarit. Niiden korkeutta voi säätää portaattomasti ja nelipiste-turvavöiden ja monipuolisten säätömahdollisuuksien ansiosta matkustaminen kasvot menosuuntaan on myös mahdollista -  merkityksellinen seikka pidemmillä matkoilla matkapahoinvoinnin estämisessä, kun katsominen eteenpäin mahdollistuu. 


Asiakasta varten on taksissa aina mukana pyörätuoli. Auton pyörätuolia voi lainata tarvittaessa ja kuljettaja pystyy toimimaan asiakkaan avustajana esim. kauppa-asioinnin ajan. Palvelukokonaisuuteeni kuuluu aina asiakkaan saattaminen kotiin asti ja tarvittaessa avustaminen esim. pukeutumisessa. Myös asiakkaan matkatavaroiden, tai vaikkapa kauppakassien kantaminen kuuluu palveluun. 

 

©2023 Kalusto | Palvelutaksi Reijo Helin